MERKEZİ SÜPÜRGE NEDİR?

Merkezi Vakum Süpürge Sistemleri

MVSS, tek merkezden idare edilen Merkezi Vakum Süpürge sistemidir. İsminden de anlaşılacağı gibi ana vakum ünitesi garaj, kiler, depo, balkon vs. yaşam alanı dışına veya kullanılabilir alan dışına monte edilir. Yapılan tesisat planıyla temizlik hortumu prizler vasıtasıyla ana vakum ünitesine bağlanır.
Klasik elektrik süpürgelerinden farklı özellik ve donanımı ile temizliği zevkle yapılan bir işleve dönüştüren yepyeni bir sistemdir. MVSS işte bu farklı özellik ve donanımı ile temizliğe bakış açınızı tamamen degiştirecektir.
Sağlıklı, rahat, pratik ve konforlu gerçek temizlik sunan yeni akıllı dostunuz MVSS ile içinde bulunduğunuz mekanın her noktasında sadece hortum ve boru setini kullanarak ulaşırsınız. Dolayısıyla klasik süpürgelerdeki gibi ana makinenin taşıma zorunluğunu, ayağınıza dolanma ve sağa sola çarpma stresini bertaraf etmiş olur, böylece makinenizi ve diğer ev eşyalarınızı korursunuz ve uzun süreli kullanırsınız.
Ek masraf oluşturmaz. Ana vakum ünitesinin kullanım alanı dışında olması özelliği ile size günün 24 saati hatta bebeğiniz uyurken bile temizliğinizi yapabilme fırsatı verir. Aynı anda TV seyredebilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Tatil günlerinde yapılan temizlik evdeki bireyler arasında huzursuzluk oluşturmaz.
Hijyeniktir. Özellikle astım, alerji ve bronşit hastalarının bulunduğu mekanlarda klasik elektrik süpürgelerinin ortama yaydığı pis kokulu ve tozlu hvayı solumaktan kaynaklanan rahatsızlıkları ortadan kaldırır. Çünkü ana vakum ünitesi kullanım alanı dışındadır. Halı ve döşeme üzerinde bulunan mayt, akar, küf, mantar gibi zararlıları ortamdan uzaklaştırarak sağlıklı nefes alıp vermemiz için gereken ortamı sağlar.
Merkezi vakum süpürge sisteminin uygulandığı anaokulu, kreş bakımevi vb. sosyal mekanlarda bu tür solunum rahatsızlıklarında yavaşlama görülecektir.
Öz donanımlı vakum sistemi sayesinde vakum motoru klasik elektrik süpürgelerine göre daha fazla vakum sağlar.
9mt. veya 12 mt uzunluğundaki hortumu, teleskopik borusu ve ek priz çözümü ile her noktaya rahatlıkla ulaşır, çeşitli aparat seçenekleri sayesinde de size kullanım şekli zenginliği ve zevki yaşatır.
Elektrik motorları soğutma sistemleri ve elektronik koruma kartları sayesinde elektrik şoklarından etkilenmediği için uzun ömürlüdür. Evinize, işyerinize katmadeğer katan bir sistemdir. Kuruluğu her binaya artı değer ve özellik kazandırır.
İnsan merkezli bu sistemin sağladığı faydaların çokluğunun yanısıra montajınında bir o kadar kolay olması kullanım alanlarının çokgeniş olmasını sağlamaktadır.
Demiştik ya, MVSS ile temizliğe bakış açınız değişecek, gerçek ve rahat temizliğin tadına varacaksınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder