MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ HAKKINDA SORULAR

APARTMAN DAİRELERİNDE KULLANILIR MI ?
SACH merkezi süpürge sistemi dairelere bireysel olarak konabilmektedir. Projelerinize uygun olarak sizinle beraber beliryeceğimiz bir bölgeye ana ünite konur. Bu cihaza duvar içinden geçen PVC boru hatları yardımı ile vakum prizleri bağlanmaktadır. Böylece, dairenizde merkezi süpürge sisteminin avantajları ile daha rahat, kolay ve hijyenik temizlik yapabilirsiniz.
BİTMİŞ KONUTLARA UYGULANABİLİR Mİ ?
Eğer kullanılmakta olan konutta büyük bir tadilat yapılacaksa veya asma tavan ve geçiş şaftları mevcut ise merkezi süpürge sistemi bitmiş konutlara da kolaylıkla uygulanabilir.
EMİŞ GÜCÜ NE KADARDIR ?
Merkezi süpürge sisteminin emiş gücü klasik elektrik süpürgelerine göre daha fazladır. Böylece, çok daha kısa bir sürede ve daha derinlemesine temizlik yapabilirsiniz.
KULLANIM KOLAYLIĞI NEDİR ?
Klasik elektrik süpürgelerine göre kullanımı çok daha kolay ve pratiktir. Süpürge makinasını yanınızda gezdirmeye gerek yoktur. Makinadan çıkan pis kokuları ve gürültüyü duymazsınız.
SAĞLIK YÖNÜNDEN FAYDALARI NELERDİR ?
Klasik elektrik süpürgelerinde tekrar odaya geri verilen havanın içinde sağlığımıza zararlı polen, mite ve bakteri gibi maddeler bulunur. Merkezi elektrikli süpürge sisteminde kirli hava bir egsoz sistemi ile yaşadığınız ortamın dışına atılır. Böylece ev tozu alerjisi ve astım olma riskiniz ortadan kalkar.
SİSTEMİN MALİYETİ NE KADAR ?
Merkezi elektrikli süpürge sisteminin maliyeti sanıldığı kadar yüksek değildir. Projeniz üzerinden sistem kurulumu kurgulanarak size özel olarak kullanılacak olan malzeme ile beraber maliyetiniz çıkartılacaktır. Sonuçta ise  tahmininizin altında bir fiyat ile karşılaşacaksınız.

SANAYİ DE KULLANILABİLİR Mİ?

Merkezi elekrikli süpürge (merkezi vakum sistemi) özellikle tekstil fabrikalarında üretim aşamasında oluşan tozun ortamdan uzaklaştırmasında çok önemli rol oynamaktadır. 

Dokuma: Dokuma fabrikalarında oluşan toz ve yosunlar havada ucuştuğunda dokunmus kumaslarda ciddi bir 2. kalite oranı oluşturmaktadır. Bu tozlartı iki şekilde çözebiliriz. 1. otomatik olarak kendisi dolaşsan vakum sistemleri 2. merkezi vakum sistemleri ile  çözülebilir. merkezi vakum sisteminde personel gerekmektedir. ancak işletme maliyeti ve kurulum maliyetlerini toplu olarak karşılaştrıdığımızda merkezi vakum sistemi açık ara öne çıkmaktadır.  bu sistem özellikle havlu bornoz dokuma larında çok faydalı olmaktadır.

Konfeksiyon: Konfeksiyon fabrikalarında oluşan overlok teleflerını ve ortamdakı tozun uzaklastırılmasında maliyeti düşük bir sistemdir.

Haşıl: haşıl fabrikalarında da ortamdakı tozun uzaklaştırılmasında çok etkılıdır. hasılda ortamdakı toz hasıl makınası verımlılığını etkılemektedir.


2 yorum:

  1. kaç senedir bu işle uğraşıyorsunuz acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Mesut bey;
    biz polivac firmasının denizli bayısiyiz. Bia 1 yıldır bu konuda da hizmet veriyoruzx. Ancak polivac 13 yıldır sektördedir.

    YanıtlaSil